Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
tisdag 25 oktober 2016

Ny vecka, nya kunskaper, nya möjligheter

Vi har begett oss in i en ny vecka. Denna vecka är det jag Jasmine som tar hand om vår blogg. 

Under måndagen blev det utöver teorin, även nedtagning av vårat projekt som suttit uppe vid ABF under Nattljusfestivalen. Här nedan kommer lite bilder på hur fint det lystes upp i höstmörkret.
Efter nedtagningen åkte vi tillbaka till skolan och under resten av dagen pratade vi bland annat om FN och vilka mål som finns för en hållbar utveckling. Länken till sidan där man kan läsa mer om de olika målen finns här http://www.globalamalen.se/

Idag under tisdagen, så började vi som vanligt med klassråd. Därefter blev det blandade uppgifter under dagen, exempelvis fortsättning med möbelprojektet som har tidigare skrivits om här i bloggen. På torsdag ska det nämligen vara färdigt, så det är fullt upp med målning i klassrummet. 

Dagen avslutades med redovisning om formgivningsuppgiften nummer två, vilket hade benämningen "slakta en tavla". Vi fick en eller flera gamla tavlor/ramar som skulle omvandlas till något nytt.

Och så mycket olika saker man kan hitta på av gamla tavlor! Ni får med spänning vänta på bilder tills imorgon. Hörs då igen!//Jasse
Inga kommentarer: