Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
torsdag 15 september 2016

Ny vecka - nya tag!

Vilket också innebär ny bloggare, nämligen jag, Sandra. Även om mer än halva av veckan redan gått utan ett nytt inlägg, väljer jag att referera till frasen "Bättre sent än aldrig" och låter den tala för sig. Snart helg, dagarna rullar iväg och alla jobbar på för fullt för att hinna bli färdiga inför plastredovisningen nästa vecka.
Måndagen denna vecka bestod av teori med Theresia som den här gången handlade kort om omställning och elektronik. Tisdag och onsdag stod för fortsatt arbete med plast och idag, torsdag, fick vi mer information kring det roliga faktum att vi ska få vara med på festivalen Nattljus här i Eskilstuna.

Festivalen, som pågår mellan den 21 till 23 oktober, går ut på att "knyta an till det pågående stadsbyggnadsarbetet med att överbrygga barriärer och bjuda in till liv i stadsrummet". För att lysa upp staden, öka tryggheten och bjuda in och välkomna olika människor. Festivalen bjuder på underhållning bestående av ljusshower, musik och konst och vi har fått i uppgift att skapa en installation i ABF:s entré, lokaliserat på Fristadstorget. Superspännande!

Idag har vi utforskat platsen för vårt arbete, spånat ideér och kommit fram till att vi självklart vill anamma det vår utbildning går ut på, nämligen tema: Återbruk och Moder Jord. Veckans sista skoldag som infaller redan imorgon kommer att fortsätta med arbete kring installationen. Nu tänker jag inte avslöja mer om detta utan lämnar med - Stay tumed!Tack för mig! /Sandra

Inga kommentarer: