Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
söndag 9 augusti 2015

Om en vecka startar vi i nya lokaler!

 En läshörna i klassrummet börjar ta form
 
 
 På andra ställen är det inte fullt så iordningställt
 
 
 
Igår, lördag, var det Munktellkalas. RD bidrog med sista titten på slututställningen av förra årets deltagare, innan den drar vidare till ReTuna och så fanns möjligheten att tillverka smycken av cykelslang. En möhippa kom förbi och gjorde vigselringar..
 
Resultatet från tävlingen Recycle Contest kungjordes. Juryns pris gick till ett växtstöd av armeringsjärn i form av kaveldun. Och besökarnas pris gick till en ljuskrona av rostig taggtråd och prismor.

2 kommentarer:

Seo Sea sa...

Lokaler.nu är till för dig som letar efter lediga lokaler och fastigheter till salu. Vi är inte som andra fastighetssidor – Vi erbjuder två vägar till din drömlokal. Sök själv bland lediga lokaler eller registrera dina önskemål för lokal att hyra, så letar vi åt dig, helt kostnadsfritt.

Seo Sea sa...

Att söka lokal, oavsett lokaltyp, kan vara tidskrävande. Därför kan du låta oss göra jobbet åt dig, helt utan kostnad. Är du intresserad av att hyra ut en eller flera av dina lediga lokaler? Beroende på vilken lokaltyp det gäller finns det flera alternativ och formulär att välja på.