Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
fredag 7 mars 2014

Kulturtingsmiddag!

I onsdagskväll var det dags för Kulturtinget att ha sin stora middag - där vi blivit tillfrågade att anordna bordsplaceringarna. Vi valde att jobba med ett djurtema. Tanken var att varje gäst fick välja ett djur när de anlände till festen som sedan skulle visa vilket bord de skulle sitta vid. De små djuren fick gästerna ta med sig hem om de ville det och självklart var de gjorda i enbart återbrukat material.


Och visst fanns det valmöjligheter - katter, hundar, grisar, spindlar, sköldpaddor, ugglor, fiskar, trollsländor och mer!
 
En salig blandning av material och djur: Sladdar, kapsyler, papper, korkar, pärlor, magneter och ett decilitermått i plast!
 
På borden hade vi gjort dekorationer till de olika djuren. Vissa var lite lättare med t.ex. siluetten av djuret ifråga, medans andra fick man klura och fundera lite på!
 


 
Det var en väldigt positiv respons på alla våra djur - även om det tog en stund för vissa att hitta till sitt rätta bord. Som tur var hade vi några representanter från klassen där som kunde guida dem rätt. En väldigt rolig och lyckad tillställning!


Inga kommentarer: