Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
lördag 26 oktober 2013

Fullspäckad vecka

Denna veckan var full av aktiviteter. Vi fortsatte med metall-temat och dom flesta har børjat med att gøra en ljuskrona av diverse återvunnet metall.
Vi fick æven ett trevligt besøk från Åsa folkhøgskola som gav oss en fantastisk musik førestællning.
Konstlinjen var flitiga och bakade utsøkta men skræmmande kakor som utløste halloweenfesten før oss alla.På onsdagen bar vi oss av mot ett fint æventyr i Stockholm. Dær blev vi varmt mottagna av Katarinorna med deras utsællning- Re Rag Rug. Det var ett otroligt givande och inspererande besøk.Men æventyret slutade inte dær utan vi drog vidare till Nordiska museum och klev in i gamla bondesamhället. Dær visades folkkonst som mænniskor på landet skapat för just folk på landet. Dær fanns även samtida fenomen som sms-broderier, stickgraffiti och scrapbooking.
 
Vi avslutade veckan med att redovisa formgivning uppgift nummer två.
Vi hade fått två flaggor vars. Denna gången hade vår lærare Eva gjort det till en tævling dær vinnarens bidrag skulle ges till kommunen och anvændas som en "give away" i syfte att locka till mersalg och bestællningar.Tiden flyger førbi och nu har det næstan 10 veckor passerat, och høstlovet ær hær.
Vi sprider nu ut oss och firar halloween, vilar fingrarna och skaffar oss mer inspiration.
Vi ses om en vecka !!!
Inga kommentarer: