Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
onsdag 1 augusti 2012

Utställning i SmålandI Jönköping pågår en utställning där deltagare från förra årets Recycle design finns representerade.
Utställningen pågår fram till den 26 augusti och finns på Smålands museum. Centrum för Redesign ordnar workshopar i museiparken under utställningstiden.
 
Dags för workshop med tema återbruk.
C'reD - Centrum för redesign


Välkommen på workshop

C’reD anordnar workshop med temat ÅTERBRUK! Välkommen lördagen den 4:e augusti mellan 11 och 15 för att skapa nya produkter av tidigare kasserat men fortfarande utmärkt material. Workshopledare är Bart Snyder. Evenemanget är kostnadsfritt och utan föranmälan, droppa in under dagen när det passar dig. Vi håller till i Museiparken utanför Smålands Museum i Växjö.

C'red är medaktör på utställningen Rum för Rester där en mängd spännnade produkter med redesigntema visas. Passa på att titta in till utställnigen när du deltagit i workshopen!


C´reD

Under två år formar vi en mötesplats för design med fokus på hållbarhet, entreprenörskap, nätverk och redesign. Vi kallar den C'reD, Centrum för redesign.

För att mötesplatsen ska bli så bra som möjligt behöver vi din input, så kontakta projektledare Ingela Eriksson om du har idéer eller är nyfiken på vad vi gör.


C'reD finns också på Facebook, följ oss där för att få de senaste nyheterna.


BOKA IN

C’reD anordnar fler kostnadsfria workshops i Växjö:

TEMA TEXTIL
11/8 kl. 11-15
Ta med dig kläder som du vill sy om eller skapa fritt från det material som finns på plats på Smålands Museum där Sara Birgersdotter guidar dig.

TEMA TRÄ
23/8. kl.16
Gör ditt eget golv: Går spillmaterialet från golvtillverkning att använda till design av ett nytt golv, eller kan en design förhindra spilltypen från att uppstå? Workshopledare är Andreas Klippinge. OBS: föranmälan, senast 17:e augusti.Copyright © 2012
Regionförbundet södra Småland


För vidare information, kontakta
Ingela Eriksson
|ingela.eriksson@rfss.se|


Sent to eva.svensson.E-tuna@Folkbildning.net — why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
Regionförbundet södra Småland · Videum Science Park · Växjö 35196
Email Marketing Powered by MailChimp

Inga kommentarer: