Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
fredag 20 april 2012

Här på Recycle Design har vi pysslat med porslin hela förra veckan - återbrukat såklart!

Fina gamla koppar, äldre fat & andra mindre personliga ting - har fått ny karaktär med hjälp av överdekaler, lim och smyckesbeslag. 

Det har byggts på höjden i form av kakfat och skålar på fot. Redan "befintliga" koppar har fått andra uttryck och personifierats. Vi har även tillverkat olika smycken, där man fått välja själv bland det vi haft att tillgå för att t.ex göra ett halsband eller örhängen.


Likt som varje gång efter ett nytt tema här på Recycle ser man allt med lite andra ögon, det som man kanske tidigare inte trott kunna använda sig av - ser man plötsligt möjligheterna i!
Nedan ser ni lite bilder på hur porslinsveckan gick till och resultaten av den (efter en hel del småpill och fix)


Den här veckan har det varit Mosaik på schemat. 
På måndag efter Klädbytarhelgen kör vi en redovisning av vad alla gjort på temat Mosaik, så bilder och blogg om det kommer!

Bloggare porslinsvecka tackar för sig! Hoppas ni har en trevlig helg och byter till er många fina plagg imorgon ni som har möjlighet :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

jättefina porslinsgrejer!! jag undrar hur ni lyckades borra hål i bitarna för smycken??? jag har provat borra i porslin men det var liksom FÖR hårt!? tips!?!

Anonym sa...

Du behöver en glasborr och en ring av lera med vatten i där du ska borra för att kyla borren och porslinet när du borrar.
//Conny