Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
måndag 26 mars 2012

Pingstkyrkans Second Hand

Praktikveckorna!

Vi var ett gäng tjejer som fick chansen att åka till Pingstkyrkans Second Hand och välja ut saker som med enkla medel skulle piffas upp och få nytt liv. Vi hade tema vardagsrum och hittade bl.a. en soffa, ett soffbord, en spegel, en bokhylla, en fotölj, en golvlampa och en tv-möbel. Under våra 2 praktikveckor arbetade vi sedan på Recycle Design med färg, tapet, virkade dukar och decoupage för att lyfta våra tråkiga möbler. Det var jättekul och resultatet blev grymt. Om ni är nyfikna och vill se vardagsrummet i sin helhet så kommer det att presenteras i form av en utställning på Pingstkyrkans Second Hand, förmodligen under maj månad. Möblerna kommer därefter att säljas i butiken.Malin trycker schabloner på vardagsrumsbordet med hjälp av virkade dukar.


Madicken använde färg, tapet och nya gamla knoppar för att liva upp bokhyllan.Vi målar delar av fotöljen i retroorange för att matcha tyget som Lisa sytt till kuddarna.Viktora spexar med kundkorgslampskärmen.
Lisa målar blombordet.Vi som genomförde detta projekt heter Lina, Viktoria, Malin, Lisa och Madicken. Hoppas ni kikar in på utställningen senare i vår. Förmodligen lägger vi upp lite bilder här också.
Hej på er!

1 kommentar:

Pernilla, Lyst - Slow Living Fashion sa...

Absolut, jag vill inte missa de bilder ni lägger upp på det färdiga resultatet, så jag återkommer!