Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna




torsdag 9 juni 2011

Recept

Vi på Recycle Design är inte bara bra på att återbruka, vi är även fantastiskt bra på att baka och laga mat. Ni som var på vernissagen fick ta del även av denna talang. Det har kommit efterfrågan på receptet till knäckebrödet som bjöds på under vernissagen så här kommer det:


BMs knäckebröd

2 dl vetemjöl

1 dl solrosfrön

1/2 dl pumpafrön

1/2 dl sesamfrön

1/2 dl linfrön

1/2 tsk salt

1/2 dl rapsolja

2 dl kokande vatten


Blanda de torra ingredienserna med oljan i en bunke. Tillsätt det kokande vattnet och blanda. Bred ut smeten i ett så tunt lager som möjligt på ett bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen, 150 grader, 50-60 minuter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaaa! Mums, det har jag gått och tänkt på:)

Hanna Jönsson sa...

Tips! Bred ut smeten med oljad hand, sà mycket enklare...