Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
tisdag 14 december 2010

Veckorapport v 49På måndag började vi veckan men Malin Lindström som berättade om sin bok Textilt återbruk, och vår uppgift var att göra en kudde.

På tisdag gjorde vi studiebesök i Livrustkammaren i Stockholm. Helgen den 9-10 april nästa år, kommer vi att ha en utställning och en workshop på Livrustkammaren. Detta sker i samband med utställningen Kunglig Vintage som har vernissage den 7 april.

På Tekniska museet var det, på onsdagen, redovisning av ett miljöprojekt som elever i årskurs 7 deltagit i. Eleverna redovisade för varandra vad de kommit fram till. En panel bestående av representanter från politiken, näringslivet, forskare och konsumeter fanns i salen. Hanna, Anna och Eva var konsumentexperterna. Projektet var initierat av WWF och skedde i samarbete med Tekniska museet. Uppgiften eleverna fått var att beskriva hur de gjort för att minska de ekologiska fotavtrycken.


Anna diskuterar med Centerpartiets PerLodenius, medan Max hamburgares Per Larshans lyssnar. På den andra bilden tittar Hanna ut över elevhavet.

Inga kommentarer: