Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
fredag 29 oktober 2010

Vecka 43

Den här veckans tema är möbler. Alla i klassen fick ett varsitt bord som ska renoveras, enda kravet är att det fortfarande ska kunna fungera som en avställningsyta. Så nu slipas, målas och sågas det för fullt. Men underarbetet är viktigt och inget är färdigt ännu. Resultaten visas om två veckor!


Men vi gör andra saker också. Skolan utlyste för några veckor sedan en tävling; vi skulle designa en behållare eller liknande att förvara byggnadens utrymningsvästar i. Nu har de utsett vinnarbidraget som designades av Maria Löfgren.

Några av eleverna på utbildningen här, går även en kurs på Mälardalens Högskola. Nu har de haft som uppgift att designa en återvunnen och återvinningsbar lampa. Lampor har dock varit inspirerande även innan dess. Här är ett exempel på det.

Diabildslampa, Anna BörjessonDen 29-30 oktober är det världskulturfestival i Västerås och Eskilstuna. Munktellstaden har många aktiviteter. Bland annat har Recycle Design öppet hus från klockan 16.00 idag. Kom gärna och besök oss! Ta då en extra titt på vimplarna längs nya gångbron till Munktellstaden, dem fick vi i uppdrag att göra.
Så här fin blev gångbron över ån!!

Inga kommentarer: