Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
söndag 9 maj 2010

Veckorapport v. 18Under vecka 18 så har vi fortsatt att jobba med våra slutprojekt. Som vi nämnt i ett tidigare inlägg hade vi i veckan besök av industridesignern Anna Lewerth. Anna som har tillbringat de senaste fem åren i Kenya berättade om sina erfarenheter och upplevelser. Vi fick även värdefull handledning angående vårat slutprojekt av henne.

I veckan så var även Conny & Oksana och dekorerade Miljöpartiets skyltfönster som ligger på Köpmangatan. Där kan ni se diverse produkter tillverkade av oss elever.

I lördags var det äntligen dags för Stefan, Andreas, Lotta & mig att visa resultatet av två veckors "praktikslit". Vi hade fått möbler av av Pingstkyrkans secondhand som vi skulle göra om. Möblerna kom både från butiken men även deras sopcontainer.


I Eskilstuna finns en skön loppistradition. Runtom i staden finns många loppisar & secondhand butiker, på lördagarna ägnar sig många åt den sk "loppisrundan".
Pingstkyrkans secondhand är synnerligen välbesökt, särskilt sen de utökat sina lokaler. Redan en timme innan öppningsdags börjar folk köa utanför.


Vårat syfte med utställningen var att visa folk vad de kan göra med sina loppisfynd. Med lite färg, tyger & fantasi kan de kantstötta och slitna möblerna få nytt liv.
Våra möbler kommer att visas på tisdag 11/5 och sedan vara till försäljning lördag 15/5.

Inga kommentarer: