Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
söndag 21 mars 2010

Klädbytarnyheter

Förberedelserna inför Klädbytardagarna är som sagt i full gång! Vi håller som bäst på att arbeta ihop en ”klädbank”. Klädbanken gör att urvalet av kläder är stort, så att man, oavsett när man under fredagen och lördagen besöker oss, ska ha mycket att välja bland.Bland det insamlade just nu finns plagg från bl a Gudrun Sjödén, Gina Tricot, Bik Bok, In Wear, H&M, Tiger, Brothers, och dessutom en hel del fina sjalar och skor. Vi fokuserar på att få ihop mer killkläder denna gång, vid förra klädbytet var utbudet för killar/män alldeles för litet.

Nytt för denna gång är att vi kommer att sy om kläder! Vid ett studiebesök på Stockholms Stadsmission blev vi så inspirerade av deras Remake-avdelning att vi beslutade oss för att vi skulle göra något liknande!

Vi kommer också live-sy på plats under fredagen och eventuellt på lördagen. Vi hoppas att detta ska inspirera våra besökare att sätta igång och skapa själva och ge sina gamla kläder ett nytt liv! Vi berättar gärna om hur vi gått tillväga när vi skapat våra kreationer, och ger tips och råd till alla som är nyfikna. Ett par enkla beskrivningar av omsydda plagg kommer att finnas att ta med hem för de som vill.

Klädbytardagarna kommer ske i samarbete med

Dessutom:

Hjalmar väljer musiken och får oss i en skön klädfyndarstämning!

Ta en Rättvisemärkt fika i cafeterian som ligger i direkt anslutning till klädbytarlokalen!

Inga kommentarer: