Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna




fredag 20 november 2009

Veckans Gröna Sköna tips v.47

Boskapsuppfödningen i världen står för ca 20 % av växthusgasutsläppen.
Så vad kan man göra för att påverka detta? Dels så kan man börja skära ned på sin köttkonsumtion genom att halvera varje portion kött. Den genomsnittlige svensken äter ca 70 - 80 kg kött /person /år.
Sedan går det att försöka äta helt vegetariskt minst en gång i veckan. Det är inte krångligare än vad det låter. Testa att skära ned på köttet OCH äta vegetariskt en gång i veckan i en hel månad. Både din plånbok och din hälsa kommer att tacka dig.

http://www.vegetariskt.com/
http://vegomums.com/
http://www.veggiemind.com
http://green-and-veg-recept.blogspot.com/



1 kommentar:

Amanda sa...

Heja heja veggo!