Följ oss på Facebook!
Instagram: recycledesign_eskilstuna
lördag 24 oktober 2009

Ett litet löfte inför julen

I år infaller En köpfri dag den 28onde november. En köpfri dag är en "högtid" skapad dels för att få oss konsumenter att tänka efter och just inte göra det vi är bäst på, konsumera. Nu när julen börjar närma sig så tänker de flesta av oss på vad vi ska ge till våra nära och kära, men varför inte gå emot strömmen och inte inhandla några nya (fysiska) presenter i år utan istället ändra formatet på julen och ge något helt annat? Det kan vara allt ifrån upplevelser, presentkort på ryggmassage till hemmakokad knäck. Ett enkelt sätt att ge något personligt utan att behöva spendera flera tusen.
Själv tänker jag avge ett löfte inför denna jul; Jag ska varken inhandla något nytt eller nya material till de julklappar som jag tänker ge bort i jul. (Färg och lim räknas inte till 'nya material').

Nedan har jag länkat till Instructables.com, en stor DIY*-sida med massor av olika instruktioner. Och tänk, med lite fantasi kan man med lätthet ta någon utav instruktionerna och tillverka dem i återvunnet material och ge bort i jul.

Länge leve DIY!

http://enkopfridag.wordpress.com/
http://www.instructables.com/


* DIY =
Do It Yourself

Inga kommentarer: